ΧΑΡΤΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ

Ο Χάρτης Άθλησης, αποτελεί τον πρώτο διαδραστικό κατάλογο γυμναστηρίων, σχολών πολεμικών τεχνών & χορού, καταστημάτων αθλητικών ειδών, γυμναστών, αγγελιών & χώρων άθλησης στην Ελλάδα!

Αναζήτηση

Βρες εύκολα το κοντινότερο σημείο που μπορείς να γυμναστείς, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Αξιολόγηση

Αξιολόγησε τις τοποθεσίες που έχεις επισκεφθεί, σύμφωνα με την εμπειρία που αποκόμισες.

Καταχώρηση

Βοήθησε στην ανάπτυξη του Χάρτη Άθλησης, προσθέτοντας δωρεάν τις δικές σου καταχωρήσεις.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

251

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

16

ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ

25

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

45

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Απαντήσεις σε συνήθη ερωτήματα

Ο Χάρτης Άθλησης του my Fitness, αποτελεί τον πρώτο διαδραστικό, πλήρη κατάλογο γυμναστηρίων, αθλητικών ειδών και χώρων άθλησης στην Ελλάδα!

Στον Χάρτη Άθλησης, θα βρεις εύκολα και γρήγορα το κοντινότερο σημείο που μπορείς να γυμναστείς, ανάλογα με το είδος εκγύμνασης που θέλεις, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να το αξιολογήσεις, αναρτώντας το σχόλιο σου για την εμπειρία που αποκόμισες!

Επιπλέον, μπορείς να βοηθήσεις στην ανάπτυξη του Χάρτη και με τις δικές σου καταχωρήσεις.

Στον Χάρτη Άθλησης θα βρεις εύκολα και γρήγορα το κοντινότερο σημείο που μπορείς να γυμναστείς, ανάλογα με το είδος εκγύμνασης που σε ενδιαφέρει. Θα διαβάσεις πληροφορίες και λεπτομέρειες για τον κάθε χώρο, καθώς επίσης θα δεις και κριτικές από άλλους αναγνώστες που έχουν επισκεφθεί τα σημεία που σε ενδιαφέρουν.

Έτσι, μπορείς να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη και να επιλέξεις το χώρο εκγύμνασης που σου ταιριάζει περισσότερο. Παράλληλα, πολλές καταχωρήσεις δίνουν αποκλειστικές προσφορές για τους αναγνώστες μας κι έτσι μπορείς να κερδίσεις έκπτωση, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα προεγγραφής.

Τέλος, μπορείς να κάνεις κι εσύ τις δικές σου αξιολογήσεις, αναρτώντας το σχόλιο σου για την εμπειρία που αποκόμισες! Έτσι, βοηθάς κι άλλους αναγνώστες να κάνουν τη σωστή επιλογή.

Μπορείς να βρεις τις καταχωρήσεις μιας συγκεκριμένης κατηγορίας με τον εξής τρόπο: Στο πεδίο αναζήτησης που βρίσκεται πάνω στον Χάρτη επιλέγεις την κατηγορία που σε ενδιαφέρει, ή κάνεις κλικ στο μενού της κατηγορίας που βρίσκεται στον πλοηγό της ιστοσελίδας.

Μπορείς να αναζητήσεις τις καταχωρήσεις μιας συγκεκριμένης περιοχής, πληκτρολογώντας το όνομά της στο πεδίο αναζήτησης που βρίσκεται πάνω στο Χάρτη. Καθώς πληκτρολογείς εμφανίζονται οι προτεινόμενες περιοχές, τις οποίες μπορείς να επιλέξεις άμεσα.

Μπορείς να βρεις το σημείο που σε ενδιαφέρει απλά πληκτρολογώντας το όνομά του στο πεδίο αναζήτησης, που βρίσκεται πάνω στο Χάρτη. Στη συνέχεια πατάς enter ή το κουμπί της αναζήτησης κι αν το συγκεκριμένο σημείο υπάρχει, θα εμφανιστεί στον χάρτη. Εκεί κάνεις κλικ πάνω του για να δεις περισσότερες λεπτομέρειες.

Αν είσαι ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, σχολής πολεμικών τεχνών, σχολής χορού, ακαδημίας fitness, καταστήματος με αθλητικά είδη, ή κάποιου άλλου είδους χώρου άθλησης, η καταχώρηση στον Χάρτη Άθλησης θα βοηθήσει την επιχείρησή σου να γίνει ευρύτερα γνωστή.

Όσοι αναζητούν υπηρεσίες fitness στην περιοχή σου, θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν ποιες υπηρεσίες προσφέρει η επιχείρησή σου και να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές.

Επιπλέον, το πλεονέκτημα της εύκολης εύρεσης της τοποθεσίας, καθώς και της άμεσης σύγκρισης μεταξύ των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθιστούν τον Χάρτη Άθλησης ως το νούμερο ένα εργαλείο, τόσο για την επιχείρησή σου, όσο και για τους αθλούμενους.

Ο Χάρτης Άθλησης του my Fitness δίνει τη δυνατότητα σε γυμναστές και πιστοποιημένους personal trainers ή fitness instructors, να προβληθούν μέσα από τον κατάλογο μας! Γνωρίζοντας τις δυσκολίες της εύρεσης εργασίας, θέλουμε να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες του fitness να παρουσιάσουν τις ικανότητές τους, με στόχο την πρόσληψή τους είτε από εταιρείες του χώρου, είτε από ιδιώτες. Έτσι, με μια απλή δωρεάν εγγραφή μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου προφίλ και να παρουσιάσεις το βιογραφικό σου εύκολα και γρήγορα σε όλη την Ελλάδα!

Κάνεις εγγραφή ή σύνδεση στην ιστοσελίδα (εάν έχει ήδη εγγραφεί), πατάς προσθήκη καταχώρησης και επιλέγεις «Βιογραφικό». Στη συνέχεια ακολουθείς τα βήματα που εμφανίζονται για να δημιουργήσεις το online προφίλ σου. Μπορείς επίσης να επεξεργαστείς ανά πάσα στιγμή την καταχώρηση σου και να κάνεις όσες αλλαγές χρειάζεσαι για να βελτιώσεις το βιογραφικό σου.

Επιπλέον, εάν σε ενδιαφέρει η συγγραφή έγκυρων άρθρων σχετικών με την ειδικότητά σου, μπορείς να γίνεις μέλος της συγγραφικής μας ομάδας! Στείλε μας ένα email στο info@my-fitness.gr, αναφέροντας μας τι είδους άρθρα θα ήθελες να γράφεις και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σύντομα.

Το my Fitness σου δίνει τη δυνατότητα να δημοσιεύσεις την αγγελία σου στον Χάρτη Άθλησης! Μπορείς να εγγραφείς στην ιστοσελίδα μας και να προσθέσεις τη δική σου αγγελία εργασίας χωρίς καμία χρέωση.

Αφού συνδεθείς στην ιστοσελίδα μας, πατάς προσθήκη καταχώρησης και επιλέγεις “Αγγελία Εργασίας”. Στη συνέχεια, ακολουθείς τα βήματα που εμφανίζονται για να δημιουργήσεις την αγγελία σου. Επίσης, μπορείς να επεξεργαστείς ή να απενεργοποιήσεις ανά πάσα στιγμή την αγγελία σου.

Μπορείς παράλληλα να αναζητήσεις το άτομο με τα προσόντα που ψάχνεις, στη σελίδα με τα βιογραφικά των καταχωρημένων γυμναστών και να επικοινωνήσεις απευθείας μαζί του!

Μπες κι εσύ στον Χάρτη Άθλησης του my Fitness δωρεάν!Γυμναστήρια, Πολεμικές Τέχνες, Σχολές Χορού, Χώροι Άθλησης, Καταστήματα, Fitness Instructors, Αγγελίες...