Σχολή Χορού

Dance Stage Επαληθευμένο

Φιλοδοξία μας είναι να μεταδώσουμε στον κόσμο της Θεσσαλονίκης, την αγάπη και το πάθος μας για το χορό!

5.00 / 5

Η σχολή χορού Dance Stage υπό την διεύθυνση της Ευαγγελίας Αφροδίτης Πολυνάκη, ξεκίνησε τη δράση της στη Θεσσαλονίκη το 1995. Στην αρχή ως Gene Kelly, αργότερα Dance Club International και τέλος από το 2009 ως σήμερα με την επωνυμία Dance Stage.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να μεταδώσουμε στον κόσμο της Θεσσαλονίκης την αγάπη και το πάθος μας για το χορό! Κοντά μας θα ανακαλύψετε τη μαγεία του και διασκεδάζοντας θα αναπτύξετε τις χορευτικές σας ικανότητες. Θα αποβάλλετε το στρες, θα αυξήσετε την αυτοπεποίθηση σας και παράλληλα τις κοινωνικές σας επαφές.

Ο κύκλος των προγραμμάτων μας περιλαμβάνει διάφορα είδη χορού (Latin, Standard, Modern, Contemporary, Hip Hop, Zumba, Jazz, Oriental, Salsa, Tango Argentino, Ευρωπαϊκοί, Λαϊκοί, Χορός Μελλονύμφων) και διακρίνεται σε 3 βασικά επίπεδα (κοινωνικό, επαγγελματικό και αθλητικό επίπεδο). Η ακαδημαϊκή χρονιά αρχίζει 1 Σεπτεμβρίου και τελειώνει 30 Ιουνίου. Εγγραφές γίνονται όλο το χρόνο και απευθυνόμαστε σε όλες τις ηλικίες από 3,5 χρονών και άνω.

Οι δάσκαλοι της σχολής μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι επαγγελματίες, με εκατοντάδες ώρες προπόνησης και συνεχούς ενημέρωσης μέσω σεμιναρίων για τις νέες εξελίξεις σε όλα τα είδη χορού. Έχουν τις γνώσεις, την εμπειρία, την ικανότητα, την αφοσίωση και το πάθος να σας κάνουν το είδος χορευτή που θέλετε να γίνετε.

Ο χορός είναι πάνω απ’ όλα τέχνη, αλλά και ταυτόχρονα μια διασκεδαστική γυμναστική! Ελάτε να γνωρίσετε την μαγεία του και μη ξεχνάτε… ο χορός είναι για όλους!!!

Η σχολή χορού Dance Stage στη Θεσσαλονίκη, σας περιμένει στην Αιγαίου 80 Καλαμαριά.
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 11:00-23:00 και Σαββατοκύριακα 10:00-22:00.

Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή
11:00 - 23:00 11:00 - 23:00 11:00 - 23:00 11:00 - 23:00 11:00 - 23:00 10:00 - 22:00 10:00 - 22:00

Είδη Χορού

Latin, Hip Hop, Jazz, Oriental, Salsa, Tango, Modern, Μουσικοκινητική Αγωγή

 • Διεύθυνση Αιγαίου 80, Τ.Κ. 55132, Καλαμαριά
 • Μαρία Π.

  Απάντηση
  Rating: 5 / 5
  Θετικά

  Η σοβαρότητα και ο επαγγελματισμός στην εκπαίδευση σπανίζουν στην εποχή μας. Η σχολή χορού Dance Stage όμως, πληρεί όλες τις προϋποθέσεις. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την πρόοδο της κόρης μου, γι' αυτό και παραμένουμε στη σχολή 5 χρόνια!!!

 • Δ.Π.

  Απάντηση
  Rating: 5 / 5
  Θετικά

  Το φιλικό και χαρούμενο περιβάλλον μαζί με το εξειδικευμένο και ευγενικό προσωπικό της σχολής, είναι αυτό που σε κάνει να συνεχίζεις χορεύεις. Μία από τις καλύτερες σχολές χορού, την συνιστώ σε καθένα λάτρη του χορού!

  Αρνητικά

  -

Προσθήκη Κριτικής

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπες κι εσύ στον Χάρτη Άθλησης του my Fitness δωρεάν!Γυμναστήρια, Πολεμικές Τέχνες, Σχολές Χορού, Χώροι Άθλησης, Καταστήματα, Fitness Instructors, Αγγελίες...