my Fitness - Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός: Μία Ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο Escape!

escape myFitness diagonismos

Το my-Fitness.gr γιορτάζει 5 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό διαδίκτυο και κληρώνει ως δώρο μια ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο Escape, στη Νέα Κρήνη Καλαμαριάς!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαγωνισμός: 10 δωρεάν συνεδρίες Personal Cross Training!

cross training fitlfe myfitness

Το my-Fitness.gr σε συνεργασία με το γυμναστήριο Fit Life, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, σας δίνει δώρο 10 δωρεάν συνεδρίες ατομικού Cross Training!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαγωνισμός: Μία μηνιαία συνδρομή στο γυμναστήριο Sporting Fitness Center

 sporting gym myfitness diagonismos

Το my-Fitness.gr σε συνεργασία με το γυμναστήριο Sporting Fitness Center, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, σας δίνει την ευκαιρία να συμμετέχετε στην κλήρωση για μία μηνιαία συνδρομή! Το άτομο που θα κερδίσει, μπορεί να φέρει μαζί του κι ένα/μία φίλο/φίλη του εντελώς δωρεάν!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαγωνισμός: Μία μηνιαία συνδρομή στο γυμναστήριο Level Sports Hall!

level gym diagonismos

Το my-Fitness.gr γιορτάζει 4 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό διαδίκτυο και σας δίνει δώρο μια μηνιαία συνδρομή στο γυμναστήριο Level Sports Hall στην Καλαμαριά!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαγωνισμός: Σπούδασε Sport Management!

myFitness MediterraneanCollege

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Το my-Fitness.gr «σε στέλνει» να σπουδάσεις Sport Management στο Mediterranean College Θεσσαλονίκης

Το my-Fitness.gr σε συνεργασία με το Mediterranean College Θεσσαλονίκης, προσφέρει στους αναγνώστες – επισκέπτες του τη δυνατότητα να κερδίσουν υποτροφίες σπουδών!

Συμπληρώνοντας μία απλή φόρμα συμμετοχής, πατώντας πάνω στο σχετικό banner του my-Fitness.gr, ο αναγνώστης διεκδικεί μία υποτροφία σπουδών στο Sport Management, για να λάβει Διεθνώς αναγνωρισμένη επαγγελματική πιστοποίηση μεταπτυχιακού επιπέδου, από το μεγαλύτερο φορέα στην Ευρώπη (Pearson), ενώ όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν 25% επιδότηση διδάκτρων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ