Γυμναστήριo

Fit Life Επαληθευμένο

Join the fitness revolution! We believe in fitness. We believe in life!

5.00 / 5

Βελτιώστε την ποιότητα της ζωής σας αισθητά από την 1η εβδομάδα και αποκτήστε ενέργεια κι αυτοπεποίθηση στο Γυμναστήριο Fit Life στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα του FitLife, απαρτίζεται από εξειδικευμένους γυμναστές με πολυετή εμπειρία στο χώρο, πρόθυμων να σας βοηθήσουμε με το πρόγραμμα και τις ασκήσεις σας!

Συνδυάστε άσκηση με διασκέδαση και ένταση με ασφάλεια, για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα, στον χώρο που στεγάζεται το Γυμναστήριο Fit Life στον Άγιο Ιωάννη Καλαμαριάς, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό στον χώρο του Personal Training και του Functional Training.

Ανανεωθείτε μέσα από τη γυμναστική και βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση, στον μοναδικό προορισμό εκγύμνασης και άσκησης στη Θεσσαλονίκη.

Βρείτε τον προσωπικό σας γυμναστή και αλλάξτε την ζωή και την διάθεσή σας!

Ατομικά Προγράμματα

 1. Personal Training KINESIS by TechnoGym. Στοχευμένο πρόγραμμα με προσωπική γυμναστική και παρακολούθηση σε όλες τις φάσεις της προπόνησης. Γνώση που αποκτά ο ασκούμενος για πάντα. 100% εγγύηση αποτελέσματος.
 2. Cross Training: H επανάσταση στο fitness, συνδυασμός από ασκήσεις ενόργανης, άρσης βαρών, αλτικές ασκήσεις, σε συνδυασμό με αερόβια σετ που χτίζουν τους μυς και αυξάνουν 200% το κάψιμο του λίπους.
 3. Kettlebells: Αυτές οι θαυματουργές μπάλες με λαβή, αυξάνουν την ισορροπία και τη δύναμη κατακόρυφα, ενώ προσφέρουν ατελείωτη γκάμα ασκήσεων για όλο το σώμα, λειτουργικά και πολυαρθρικά.
 4. Circuit Training: Μια μορφή κυκλικής προπόνησης, με συνεχείς εναλλαγές έντασης, ασκήσεως και ερεθισμάτων. Χρησιμοποιεί ελεύθερα βάρη, medicine balls, boxes, και εναλλαγές αερόβιας και προπόνησης δύναμης.
 5. TRX: Ιμάντας αιώρησης που χρησιμοποιούν το βάρος του σώματος, και που βελτιώνουν άμεσα και γρήγορα τη δύναμη, την ισσοροπία, και τη μυική τόνωση για όλα τα επίπεδα.
 6. Mobility: Ειδικά προγράμματα φτιαγμένα για να βελτιώσουν και να ενδυναμώσουν ‘’ειδικές’’ περιπτώσεις. Μετά από τραυματισμούς ή από επεμβάσεις ή ακόμη και από παθήσεις. Η άσκηση είναι υποχρεωτική. Η ασφάλεια επίσης.

Ομαδικά Προγράμματα

Yoga – Pilates

Σε μικρά ομαδικά τμήματα. Small group training, για όλες τις ηλικίες και για όλα τα επίπεδα που γυμνάζουν όλο το σώμα, ανακουφίζοντας από αυχενικούς πόνους ή πόνους στην μέση και τις αρθρώσεις.

  Το όνομά σου *

  Το email σου *

  Το τηλέφωνό σου

  Επέλεξε τη συνδρομή που θέλεις

  Έχεις κάποιο σχόλιο;

  * Η παρούσα αίτηση αποτελεί προεγγραφή για τη λήψη της προσφοράς. Η τελική εγγραφή σου θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του γυμναστηρίου.

  Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή
  08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 08:00 - 22:00 10:00 - 15:00 -

  Ομαδικά Τμήματα

  TRX, Pilates, Yoga, Functional, Cross Training, Circuit, Mobility, Personal Training

  Επιπλέον Υπηρεσίες

  Kettlebells

  • Διεύθυνση Καραμανλή Κωνσταντίνου 42, T.K. 55132, Καλαμαριά
  • Κωστής

   Απάντηση
   Rating: 5 / 5
   Θετικά

   Το καλύτερο γυμναστήριο που έχω πάει μέχρι τώρα. Οι γυμναστές είναι και άριστοι επαγγελματίες και άνθρωποι που νοιάζονται και είναι συνέχεια μαζί σου μέσα κι έξω από το γυμναστήριο. ΜΠΡΑΒΟ!!!!

  • Γιώργος

   Απάντηση
   Rating: 5 / 5
   Θετικά

   Πολύ δυνατές προπονήσεις, ανάλογα με το επίπεδο του καθενός. Οι γυμναστές προσέχουν και καθοδηγούν το κάθε άτομο ξεχωριστά, σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης του.

  Προσθήκη Κριτικής

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Μπες κι εσύ στον Χάρτη Άθλησης του my Fitness δωρεάν!Γυμναστήρια, Πολεμικές Τέχνες, Σχολές Χορού, Χώροι Άθλησης, Καταστήματα, Fitness Instructors, Αγγελίες...