Γυμναστήριo

Escape Επαληθευμένο

Απόδρασε… από την καθημερινότητα κι ετοιμάσου για αποτελέσματα!

5.00 / 5

Το γυμναστήριο Escape στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, προσφέρει όσο το δυνατόν φυσικό φως και ανοιχτούς χώρους. Το Escape είναι  αποτέλεσμα μιας ομάδας ανθρώπων ερωτευμένων με το χώρο του fitness. Η εταιρεία μας πρωτοπόρα έχει θέσει ψηλά τον πήχη στην παροχή υπηρεσιών ασχολούμενη μόνο με την ουσία.

Χώροι χτισμένοι από την αρχή με ειλικρίνεια και επαγγελματισμό που έχουν ως βάση το σύγχρονο μέσο αθλούμενο. Κανείς δεν αισθάνεται πελάτης, αλλά κομμάτι αυτής της νέας ιδέας που μεταβάλλεται και προσαρμόζεται με γνώμονα τις ανάγκες σας. Η διαρκή ενημέρωση και αναζήτηση νέων μορφών άσκησης είναι προτεραιότητα, βέβαια πάντα μέσα από μία διαδικασία επιλογής και όχι παρορμητισμού και εμπορικότητας.

Το Γυμναστήριο Escape στη Νέα Κρήνη Θεσσαλονίκης εκτείνεται τρία επίπεδα που συνολικά αγγίζουν τα 1200τμ. Ένα ευχάριστο περιβάλλον με μηχανήματα ολυμπιακών προδιαγραφών. Το γυμναστήριο βρίσκεται στη Νέα Κρήνη Καλαμαριάς και διαθέτει την πιο όμορφη θέα σε γυμναστήριο στη Θεσσαλονίκη, απέχοντας μόλις δέκα μέτρα από εκεί που σκάει τι κύμα!

Με πληθώρα ομαδικών τμημάτων, που καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε ασκούμενου, η γυμναστική γίνεται διασκέδαση και ταυτόχρονα φέρνει το αποτέλεσμα που επιθυμεί ο καθένας για τον εαυτό του.

Επιλέξτε τα προγράμματα που σας ταιριάζουν και αλλάξτε τρόπο ζωής!

  Το όνομά σου *

  Το email σου *

  Το τηλέφωνό σου

  Επέλεξε τη συνδρομή που θέλεις

  Έχεις κάποιο σχόλιο;

  * Η παρούσα αίτηση αποτελεί προεγγραφή για τη λήψη της προσφοράς. Η τελική εγγραφή σου θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του γυμναστηρίου.

  Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή
  08:00 - 23:00 08:00 - 23:00 08:00 - 23:00 08:00 - 23:00 08:00 - 23:00 12:00 - 20:00 17:00 - 21:00

  Ομαδικά Τμήματα

  TRX, Spinning, Zumba, Pilates, Yoga, Power Bars, Ορθοσωμική, ABS & Hips, Brazilian Hips, Circuit, Dance Aerobic

  Επιπλέον Υπηρεσίες

  TAE BO

  • Διεύθυνση Λυσίου 4 Καλαμαριά
  • Δημητρα

   Απάντηση
   Rating: 5 / 5
   Θετικά

   Καλος εξοπλισμος, ανετος χωρος, ωραια θεα, προσιτες τιμες.

   Αρνητικά

   Δεν εντόπισα κατι αρνητικο ακομα .

  Προσθήκη Κριτικής

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Μπες κι εσύ στον Χάρτη Άθλησης του my Fitness δωρεάν!Γυμναστήρια, Πολεμικές Τέχνες, Σχολές Χορού, Χώροι Άθλησης, Καταστήματα, Fitness Instructors, Αγγελίες...