Στάδιo

Στάδιο Απόλλωνα Επαληθευμένο

Το στάδιο του Μ.Γ.Σ.Κ. "Ο Απόλλων" βρίσκεται στην ιστορική έδρα της Καλαμαριάς.

0 / 5

Το στάδιο του Μ.Γ.Σ.Κ. “Ο Απόλλων” βρίσκεται στην ιστορική έδρα της Καλαμαριάς. Πιο συγκεκριμένα βρίσκεται στη γωνία των οδών Παπάγου & Χηλής. Βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμαριάς και η πρόσβαση σε αυτό είναι πολύ εύκολη. Το στάδιο του Απόλλωνα είναι ιδιωτικό και αποτελεί ιδιοκτησία του ερασιτέχνη.

Γενικά οι προπονητικές εγκαταστάσεις κάτω από την κερκίδα του σταδίου αποτελούνται από γήπεδα μπάσκετ, βόλλευ, πυγμαχίας αλλά και κατάλληλα διαμορφωμένο γυμναστήριο. Επίσης υπάρχουν ντουζιέρες, αποδυτήρια και τουαλέτες. Στο στάδιο του Απόλλωνα επίσης στεγάζεται και το τμήμα στίβου της ομάδας. Υπάρχει ταρτάν με κουλουάρ κατάλληλο για την προπόνηση των αθλητών στίβου αλλά και του κοινού, το οποίο μπορεί να επισκεφθεί το γήπεδο συγκεκριμένες ώρες (ώρες κοινού). Εκτός των αγωνισμάτων κούρσας και αντοχής οι αθλητές του στίβου έχουν την δυνατότητα προπόνησης στο άθλημα του μήκους αλλά και σε διαδρομές στιπλ.

Στις εγκαταστάσεις του Απόλλωνα, εκτός από το κεντρικό στάδιο, συμπεριλαμβάνονται επίσης τα 2 βοηθητικά γήπεδα ποδοσφαίρου για τις προπονήσεις των τμημάτων ποδοσφαίρου αλλά και 5 γήπεδα τέννις για τις ανάγκες του τμήματος.

  • Διεύθυνση Παπάγου & Σουρμένων, Τ.Κ. 55131, Καλαμαριά

Προσθήκη Κριτικής

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπες κι εσύ στον Χάρτη Άθλησης του my Fitness δωρεάν!Γυμναστήρια, Πολεμικές Τέχνες, Σχολές Χορού, Χώροι Άθλησης, Καταστήματα, Fitness Instructors, Αγγελίες...