my Fitness - Running Team

Εγγραφή στον 5o Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης με τη my Fitness Running Team!

thessalonikihalfmarathon5

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στον 5o Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης με την my Fitness Running Team, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας μέχρι τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ώστε να πραγματοποιήσουμε ομαδική εγγραφή στον Ημιμαραθώνιο και τον Δρόμο 5.000μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποτελέσματα 5ου Ημιμαραθώνιου Δίον

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ δυνατές συμμετοχές ολοκληρώθηκε ο 5ος Ημιμαραθώνιος Δίον, την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014. Πολύ καλή εμφάνιση και από τη My Fitness Running Team. Οι χρόνοι των αθλητών της ομάδας μας ήταν οι παρακάτω:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εγγραφή στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

9os-marathonios-megas-alexandros

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" με την ομάδα μας, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας μέχρι την Τρίτη 18 Μαρτίου, ώστε να πραγματοποιήσουμε την ομαδική μας εγγραφή στο Μαραθώνιο και τους Δρόμους Υγείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η αποστολή της My Fitness Running Team στον 5ο Ημιμαραθώνιο Δίον

Την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014  πραγματοποιείται ο 5ος Ημιμαραθώνιος Δίον, στον οποίο η running team του my Fitness θα συμμετάσχει με τους παρακάτω αθλητές:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η αποστολή της my Fitness running team στο 2ο γύρο Πυλαίας

 

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιείται ο 2ος γύρος Πυλαίας, στον οποίο η running team του my Fitness θα συμμετάσχει με τους παρακάτω αθλητές:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποτελέσματα Χειμωνιάτικου Ενιπέα 2013

xeimoniatikos-enipeas

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Χειμωνιάτικος Ενιπέας 2013. Συγχαρητήρια σε όσους έτρεξαν σε αυτόν τον πραγματικά πολύ όμορφο αγώνα. Εκ μέρους της my Fitness running team αγωνίστηκε ο Νίκος Κασιάρας, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή επίδοση, τερματίζοντας με χρόνο 2 ώρες 59 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα και καταλαμβάνοντας την 27η θέση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συμμετοχή της my-Fitness Running Team στον Χειμωνιάτικο Ενιπέα 2013

Ο Νικόλας Κασιάρας θα αγωνισθεί εκ μέρους της ομάδας μας, στον Χειμωνιάτικο Ενιπέα που διεξάγεται στον Όλυμπο την ερχόμενη Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους δρομείς και ιδιαιτέρως στον Νίκο να έχει ένα καλό τερματισμό, πετυχαίνοντας τους στόχους που έχει θέσει, στον ίσως πιο δύσκολο αλλά και συνάμα ομορφότερα Ορεινό Ημιμαραθώνιο της Ελλάδας.

Αποτελέσματα 31ου Κλασικού Μαραθωνίου & Race of Spartans

Πολύ καλή παρουσία στον 31ο κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας είχαν τα μέλη μας, κάνοντας τους εξής χρόνους:
Καρατζίβας Βασίλης: 04:14:05, Καλλιοντζής Σταύρος: 04:30:01, Τσαγκεράς Γιώργος: 04:34:37, Ζέρβας Κώστας: 04:34:37.

Παράλληλα, στον πρώτο αγώνα δρόμου αντοχής και εμποδίων Race of Spartans που έγινε στην Θεσσαλονίκη, η my-Fitness Running Team κατέκτησε με διαφορά την πρώτη θέση, με τον αθλητή της ομάδας μας Κορωνίδη Γιώργο και χρόνο 0:29:40.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συμμετοχή της ομάδας μας στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας και στο Race of Spartans

Η my-Fitness Running Team θα είναι παρούσα στον 31ο κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, καθώς και στον αγώνα Race of Spartans που διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. Οι αγώνες πραγματοποιούνται την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποτελέσματα 2ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης

myFitness2nightHMarathon

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του 2ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, ενώ εξαιρετική ήταν η απόδοση της my Fitness Running Team, τα αποτελέσματα της οποίας σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ