my Fitness - Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 10 Σεπτεμβρίου 2011

Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 10 Σεπτεμβρίου 2011

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ 2011
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 15.600 Μ.


Ημερ. Διεξαγωγής: Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011 
Εκκίνηση : Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ¨Πλατανότοπος¨ , ώρα 18:00μμ

 

Προσέλευση :Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011, όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή, καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα (η γραμματεία θα λειτουργεί από τις 3μμ) στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πλατανότοπος. Εκεί θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής , το ατομικό chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, ατομική συσκευασία με σάντουιτς / χυμό, τσάντα για τα ατομικά είδη και θα δοθούν οι αντίστοιχες οδηγίες, έως τις 5μμ.

Στον χώρο υπάρχουν αποδυτήρια Ανδρών, Γυναικών, WC, ιατρός αγώνων και λεωφορείο , που θα παραλάβει και θα μεταφέρει τα προσωπικά είδη των δρομέων ,στον τερματισμό ( πεζόδρομος Γιαννιτσών).

Διαδρομή : Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ¨Πλατανότοπος¨ - Περιφερειακή οδός - Εγνατία ( Σέρβικη Γέφυρα) - Αγροτικός δρόμος Παραλίμνης /Γιαννιτσών - Διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο Λουδία – Δρόμος Αλεξάνδρειας /Γιαννιτσών – Εγνατία – Διαγώνιος – Βενιζέλου – Πεζόδρομος Γιαννιτσών( πλατ. ΕΠΟΝ).

Η διαδρομή είναι ασφάλτινη, χωρίς κλίσεις, απόλυτα ασφαλής, διατρέχει τμήμα του ιστορικού κάμπου των Γιαννιτσών, το Διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο του Λουδία και δια της επαρχιακής οδού ¨Αλεξάνδρεια – Γιαννιτσά¨ διέρχεται την πόλη και καταλήγει στον πεζόδρομο Γιαννιτσών με τερματισμό στην πλατεία ΕΠΟΝ.

Σταθμοί νερών -χυμών :
1ος σταθμός:στο 5ο χιλιόμετρο της διαδρομής
2ος σταθμός: στο 8ο χιλιόμετρο της διαδρομής (στο Διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο Λουδία) 
3ος σταθμός: στο 13ο χιλιόμετρο της διαδρομής 
Τα προσωπικά υγρά που θα παραληφθούν στο χώρο της γραμματείας από τους δρομείς έως τις 16:30 του Σαββάτου, θα βρίσκονται στον 2ο σταθμό ( 8ου χιλμ. ).
Επίσης θα υπάρχουν νερό- χυμοί στην εκκίνηση και στον τερματισμό.

Διάρκεια Αγώνα: 2 ώρες . Έναρξη ώρα 18:00 μμ , λήξη ώρα 20:00 μμ.
Όχημα θα επιβιβάζει τους δρομείς που δεν θα ολοκληρώνουν την προσπάθεια εντός του οριζόμενου επίσημου χρόνου του αγώνα και θα τους αποβιβάσει στον τερματισμό
Τερματισμός: πεζόδρομος Γιαννιτσών – πλατεία ΕΠΟΝ, έως ώρα 8μ.μ. ( Διάρκεια αγώνα 2 ώρες )
Στον τερματισμό θα υπάρχουν νερά και χυμοί ενώ σε περίπτωση κακοκαιρίας έχει προβλεφθεί χώρος – καφέ που θα υποδέχεται τους δρομείς. Τα προσωπικά είδη θα παραλαμβάνονται από το κτήριο του Πολύκεντρου που βρίσκεται δίπλα στον χώρο του τερματισμού. Το λεωφορείο του Δήμου θα μεταφέρει τους δρομείς στην αφετηρία μετά τις απονομές, σε προγραμματισμένα δρομολόγια.
Απονομές : Στον χώρο του τερματισμού, ώρα 20:00 μ.μ.

Ιατρική βοήθεια: Όσοι θα συμμετάσχουν, υποχρεούνται να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικό έλεγχο με προσωπική τους ευθύνη και να μην αποκλείει τη συμμετοχή τους. Κατά τον αγώνα ασθενοφόρο με ιατρό θα συνοδεύει τους δρομείς.
Οδική βοήθεια:Όχημα θα επιβιβάζει τους δρομείς που επιθυμούν να εγκαταλείψουν ή δεν ολοκληρώνουν την προσπάθεια εντός του οριζόμενου επίσημου χρόνου του αγώνα,( 2 ώρες) και θα τους αποβιβάσει στον τερματισμό
Ασφάλεια Αγώνα:υπότην ευθύνη της Τροχαίας Γιαννιτσών
Έπαθλα:Στους συμμετέχοντες θα δοθούν τα αναμνηστικά της διοργάνωσης, διπλώματα συμμετοχής, μετάλλιο και στους νικητές των κατηγοριών, κύπελλα και μετάλλια.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και οι κατηγορίες είναι :


ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ
(κατηγορίες)
1η . 18– 34 ετών
2η . 35 - 39 ετών
3η . 40- 44 ετών
4η . 45 - 49 ετών
5η . 50 – 54 ετών
6η . 55- 59 ετών
7η . 60 - 64 ετών
8η . 65 - 70 ετών
9η . 70 + ετών

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 
(Άνδρες – Γυναίκες)
1ος νικητής
2ος νικητής
3ος νικητής


Παρατηρήσεις:
- η κατηγορία υφίσταται μόνο εάν συμμετέχουν το λιγότερο 6 δρομείς
- εάν συμμετέχουν έως 5 δρομείς, η κατηγορία συγχωνεύεται

ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ 2012

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2012 
θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου με ώρες εκκίνησης 18:00 στον αγωνιστικό δρόμο 15.600 μ. και 17:30 στην Διαδρομή Ελεύθερου Τρεξίματος - Βάδην 7.500 μ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ - ΒΑΔΗΝ ΜΗΚΟΥΣ 7.500 Μ.
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Παράλληλα με τον Αγωνιστικό Δρόμο, 15.600μ., διοργανώνεται Διαδρομή Ελεύθερου Τρεξίματος - Βάδην μήκους 7.500 μ. Στην διαδρομή αυτή, μπορούν να λάβουν μέρος άνδρες, γυναίκες, παιδιά με την συμμετοχή των γονέων τους, οικογένειες, ομάδες αθλουμένων σε διάφορα αγωνίσματα, περιπατητές. Η διάρκεια συμμετοχής στην διαδρομή είναι 2 ώρες Λεωφορείο θα επιστρέψει τους συμμετέχοντες στον χώρο προσέλευσης Δ.Α.Κ. του Πλατανότοπου, μετά το πέρας της Διαδρομής.

Εκκίνηση: Διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο Λουδία , ώρα 17:30 μμ
Προσέλευση : Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή, καλούνται να έρθουν έγκαιρα (η γραμματεία θα λειτουργεί από τις 3μμ ) στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Πλατανότοπου. Εκεί θα δίνεται ο αριθμός συμμετοχής και τα αναμνηστικά της διοργάνωσης έως τις 4.30μμ.

Υπάρχουν αποδυτήρια Ανδρών -Γυναικών, WC, ιατρός αγώνων και λεωφορείο , που θα παραλάβει και θα μεταφέρει τα προσωπικά είδη των δρομέων ,στον τερματισμό – Πεζόδρομος Γιαννιτσών (Πολύκεντρο)

Στις 5.00μμ , οι συμμετέχοντες θα επιβιβαστούν σε λεωφορεία της διοργάνωσης και θα μεταφερθούν στο χώρο εκκίνησης ,στο Διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο Λουδία, όπου θα δοθεί η εκκίνηση

Διαδρομή : Διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο Λουδία - Δρόμος Αλεξάνδρειας /Γιαννιτσών – Εγνατία – Διαγώνιος – Βενιζέλου – Πεζόδρομος Γιαννιτσών( πλατ. ΕΠΟΝ).

Σταθμοί νερών - χυμών :
Σταθμός: στο 5ο χιλιόμετρο της διαδρομής
Θα υπάρχουν νερό –χυμοί στο χώρο προσέλευσης και στον τερματισμό.

Διάρκεια Αγώνα: 2 ώρες . Έναρξη ώρα 17:30μμ , λήξη ώρα 19:30μμ.
Όχημα θα επιβιβάζει τους δρομείς που δεν θα ολοκληρώνουν την προσπάθεια εντός του οριζόμενου επίσημου χρόνου του αγώνα και θα τους αποβιβάσει στον τερματισμό
Τερματισμός: Πεζόδρομος Γιαννιτσών( πλατ. ΕΠΟΝ).

Το λεωφορείο του Δήμου θα μεταφέρει τους δρομείς , στο χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου του Πλατανότοπου μετά το πέρας του αγώνα

Ιατρική βοήθεια: Όσοι θα συμμετάσχουν, υποχρεούνται να έχουν υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο πρόσφατα με προσωπική τους ευθύνη, που να μην αποκλείει τη συμμετοχή τους. .Κατά τον αγώνα ασθενοφόρο με ιατρό θα συνοδεύει τους δρομείς.

Οδική βοήθεια: Όχημα θα επιβιβάζει τους δρομείς που επιθυμούν να εγκαταλείψουν ή δεν ολοκληρώνουν την προσπάθεια εντός του οριζόμενου επίσημου χρόνου του αγώνα και θα τους αποβιβάσει στον χώρο τερματισμού

Ασφάλεια Αγώνα: υπό την ευθύνη της Τροχαίας Γιαννιτσών
Διπλώματα: Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν διπλώματα και μετάλλιο συμμετοχής

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Δηλώσεις συμμετοχών, πληροφορίες, έντυπα. Έναρξη εγγραφών από Δευτέρα 11/07/2011 έως και την Τετάρτη 07/09/2011 από:

-Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών , τηλ 23820 27777 ,εργάσ. ημέρες ,ώρες 10 πμ-8μμ
Υπεύθυνος : κ. Σεμερτζίδης Χαράλαμπος, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής: www.omgclub.gr


-Γραφείο Αθλητισμού Πέλλας τηλ : 2382 3 50809, ώρες 9.πμ–1μμ ( κα Δώρα Συλλέκτη) - τηλ : 2382 3 50809, ώρες 9.πμ–1μμ ( κα Δώρα Συλλέκτη)
Fax 2382 0 21544 e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθ.: Γραφείο Αθλητισμού Πέλλας - Δημαρχείο Εθνικής Αντίστασης &Χ

 

Πηγή: http://www.runningnews.gr/?id=8949&parent=home