my Fitness - Αγγελίες Εργασίας για αθλητικές επιχειρήσεις & ιδιώτες!

Αγγελίες Εργασίας για αθλητικές επιχειρήσεις & ιδιώτες!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

myFitness aggelies

Σε μια προσπάθεια να φέρουμε πιο κοντά τους επαγγελματίες του αθλητικού χώρου με την αγορά εργασίας, δίνουμε τη δυνατότητα σε αθλητικές επιχειρήσεις και ιδιώτες να αναρτήσουν τις δικές τους αγγελίες εργασίας, για να αναζητήσουν τον κατάλληλο γι’ αυτούς γυμναστή, fitness instructor, ή εκπαιδευτή.

Εάν είσαι ιδιοκτήτης γυμναστηρίου ή άλλου είδους αθλητικής επιχείρησης και ψάχνεις προσωπικό, ή είσαι ιδιώτης που αναζητά personal trainer, το my Fitness σου δίνει τη δυνατότητα να δημοσιεύσεις την αγγελία σου στον Χάρτη Άθλησης δωρεάν! Μπορείς άμεσα να εγγραφείς στην ιστοσελίδα μας και να προσθέσεις τη δική σου αγγελία εργασίας χωρίς καμία χρέωση.

Αφού κάνεις εγγραφή και συνδεθείς στην ιστοσελίδα μας, πατάς «Προσθήκη Καταχώρησης» και επιλέγεις «Αγγελία Εργασίας». Στη συνέχεια, ακολουθείς τα βήματα που εμφανίζονται για να δημιουργήσεις την αγγελία σου. Μπορείς να αναρτήσεις όσες αγγελίες θέλεις. Οι αγγελίες θα δημοσιευτούν, αφού πρώτα ελεγχθούν από τη διαχειριστική ομάδα της ιστοσελίδας μας. Επίσης, μπορείς να επεξεργαστείς ή να απενεργοποιήσεις ανά πάσα στιγμή τις αγγελίες σου.

Μπορείς παράλληλα να αναζητήσεις το άτομο με τα προσόντα που ψάχνεις, στη σελίδα με τα βιογραφικά των καταχωρημένων γυμναστών ή fitness instructors και να επικοινωνήσεις απευθείας μαζί του!

Για οποιαδήποτε απορία, ιδέα, ή πρόβλημα, είμαστε στη διάθεσή σου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ