my Fitness - Νέο ανανεωμένο my Fitness!

Νέο ανανεωμένο my Fitness!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 Ψήφοι)

myFitness

Καλώς ήρθατε στον ανανεωμένο ιστότοπο του my-Fitness.gr!

Μετά από 5 και πλέον χρόνια παρουσίας στο ελληνικό διαδίκτυο και διατηρώντας για 4 περίπου χρόνια τον ίδιο σχεδιασμό, ήρθε η ώρα το my Fitness να αποκτήσει μια νέα, πιο σύγχρονη και φιλική προς τον αναγνώστη εμφάνιση!

Μετά από άπειρες ώρες δουλειάς, πολύ κόπο και καθυστερήσεις, έχοντας λάβει υπόψιν όλα τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των προηγούμενων ετών, σας παρουσιάζουμε το νέο, ανανεωμένο μας ιστότοπο!

Ακολουθήσαμε τις τεχνολογικές τάσεις της εποχής και πάντα με γνώμονα την ευχρηστία, την ταχύτητα και την καλαισθησία, δημιουργήσαμε το αποτέλεσμα που τώρα βλέπετε! Πλέον, το κομμάτι του Χάρτη Άθλησης και της αρθρογραφίας έχουν κοινή εμφάνιση, ενώ οι σελίδες φορτώνουν ταχύτερα και πιο σωστά σε όλες τις συσκευές, ώστε να έχετε μια περιήγηση χωρίς προβλήματα. Σε επόμενη φάση θα γίνει και η ενσωμάτωση του Φόρουμ μας, το οποίο χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα.

Στον Χάρτη Άθλησης ειδικά, προστέθηκαν αρκετές νέες λειτουργίες και ενότητες! Έτσι λοιπόν, εκτός από τα γυμναστήρια, τις σχολές πολεμικών τεχνών, τις σχολές χορού, τα αθλητικά καταστήματα και τους υπόλοιπους χώρους άθλησης, θα βρείτε βιογραφικά γυμναστών και αγγελίες εργασίας σχετικές με το χώρο της άθλησης!  

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε στη δύσκολη αυτή εποχή της ανεργίας, δίνουμε τη δυνατότητα σε γυμναστές και fitness instructors να δημιουργήσουν δωρεάν το προφίλ τους, ώστε να παρουσιάσουν τις δυνατότητες τους με στόχο να βρουν εργασία. Παράλληλα, αθλητικές επιχειρήσεις ή ιδιώτες μπορούν να αναρτήσουν τις δικές τους αγγελίες εργασίας και να αναζητήσουν τον κατάλληλο γι’ αυτούς γυμναστή.

Την ίδια στιγμή, όλοι οι αναγνώστες μας μπορείτε να βρείτε τα κοντινότερα σημεία όπου μπορείτε να γυμναστείτε στην περιοχή σας και να τα αξιολογήσετε, μοιράζοντας τις εντυπώσεις σας. Ο καθένας πλέον μπορεί να δημιουργήσει το δικό του προφίλ και να αναρτήσει τα σχόλια του, καθώς και να αποθηκεύσει ή να συγκρίνει τις αγαπημένες του καταχωρήσεις.

Συνεχίζουμε λοιπόν την πορεία του my Fitness ακόμα πιο δυναμικά, ενώ θέλουμε και τη δική σας ενεργή συμμετοχή! Επιπλέον, όσοι ταυτίζεστε με τις ιδέες που προβάλλουμε, έχετε τις γνώσεις, τη διάθεση και θέλετε να βοηθήσετε την προσπάθεια μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώστε να ενταχθείτε στη συντακτική μας ομάδα.

Περιμένουμε τα σχόλια, τις ιδέες και τις προτάσεις σας. Τα μηνύματα και το feedback σας, μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε και να βελιτωθούμε, καθώς βλέπουμε ότι υπάρχουν κι άλλοι συνοδοιπόροι στον αγώνα μας!

Καλές προπονήσεις, με υγεία και δύναμη!

my Fitness
all about your fitness!