my Fitness - Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου 1ου Δρόμου Μικράς Ασίας 2016

Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου 1ου Δρόμου Μικράς Ασίας 2016

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

UltraRace1myFitness

Την Κυριακή 11/12/2016 και ώρα 13:00 έλαβε τέλος ο 1ος Δρόμος Μικράς Ασίας 2016 στο Δημοτικό Στάδιο Ολυμπιονικών Μεγάρων.

Τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους τερματίσαντες. Στους 2 πρώτους, κύριο Σπύρο Σπυρόπουλο και Κυρία Μαρία Σταμούλη για τις πρώτες θέσεις.

Η Οργανωτική Επιτροπή αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την διοργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχεται τα λάθη που έγιναν κατά την διάρκεια αυτού και ζητούμε συγνώμη από τους αθλητές για την ταλαιπωρία. 

Θέμα 1ο: Εξαρχής αναφέρθηκαν τρία γεύματα της διαδρομής. Αυτό της αφετηρίας, αυτό στο 53ο χιλιόμετρο και αυτό στον τελικό προορισμό. Στο μέσο της διαδρομής οι αθλητές μας ζήτησαν ζεστό ρόφημα, το οποίο δεν είχε μεριμνηθεί από εμάς να παρέχουμε.

Θέμα 2ο: Σηματοδότηση. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη σαν διοργανωτής, αφού έκανα λάθος αγορά υδροδιαλυτικού χρώματος.

Θέμα 3ο: Η κυρία Καρπουζά είχε καθαρά τον ρόλο του κριτή του αγώνα και μόνον αυτό. Την ευχαριστώ για όλες τις προσπάθειες που έκανε αγωνιωδώς καθ' όλη την διάρκεια της νύχτας. 

Θέμα 4ο: Χρονομέτρηση. Οι αθλητές που πέρασαν τον τάπητα των 100 χιλιομέτρων θα αναρτηθούν ξεχωριστά από τους υπόλοιπους. Ενώ οι αθλητές που δεν το έκαναν θα είναι κανονικά στην γενική κατάταξη. 

Ελπίζω στην κατανόηση σας, που αθλητές και εθελοντές έδωσαν την ψυχή τους. Να είστε σίγουροι πως αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τα διορθώσουμε, έτσι ώστε ο 2ος Δρόμος Μικράς Ασίας να ανταμείψει τις προσδοκίες, τόσο της οργανωτικής επιτροπής, όσο και των αθλητών. Ευχαριστώ όλους αυτούς που με στήριξαν και ήταν δίπλα μου όλον αυτό τον καιρό. Ευχαριστώ την Κυρία Χριστιάννα Βαΐλα για την τεράστια προσπάθεια, που έκανε κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες του αγώνα.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους και εύχομαι από καρδιάς, καλά Χριστούγεννα για εσάς και τις οικογένειες σας.

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής,
Σωτήρης Σωτηρίου.