my Fitness - Πέντε χρόνια my-Fitness.gr!

Πέντε χρόνια my-Fitness.gr!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 Ψήφοι)

myFitness logo new bg2

Ήταν Αύγουστος του 2011. Στις 15 του μήνα, ανήμερα της Παναγιάς, έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του στο ελληνικό διαδίκτυο το my-Fitness.gr!

Στόχος μας ήταν να ανατρέψουμε τα δεδομένα στο χώρο και να δώσουμε μια νέα πτυχή της γυμναστικής. Μια πτυχή, που είχε ως σκοπό να βοηθήσει και να προσανατολίσει όποιον θέλει να έχει μια εξαιρετική φυσική κατάσταση, σε συνδυασμό με ένα όμορφο και υγιές σώμα, αποκλειστικά και μόνο με φυσικές μεθόδους.  Έτσι ώστε να καθιερωθεί η άσκηση σε όλους μας, ως ένας υγιεινός τρόπος ζωής και να μην αποτελεί ούτε ένα ακριβό προνόμιο για λίγους, αλλά ούτε ένα ανθυγιεινό χόμπι για το φαίνεσθαι. Γιατί fitness σημαίνει πάνω απ’ όλα ποιότητα ζωής!

Πέντε χρόνια μετά παραμένουμε πιστοί στις αρχικές μας αξίες και σκοπούς, συγγράφοντας και παρουσιάζοντας άρθρα με έναν αντισυμβατικό χαρακτήρα, που βασίζεται στην υψηλή ένταση, τις συνδυαστικές ασκήσεις και τη φυσική διατροφή. Παράλληλα, έχουμε εισάγει έναν πιο επιστημονικό προσανατολισμό, τεκμηριώνοντας πολλά άρθρα μας με τις επιστημονικές δημοσιεύσεις και έρευνες στις οποίες βασίζονται.

Στο my-Fitness.gr δεν θα διαβάσετε άρθρα της "οκάς"... αλλά το καθένα αποτελεί προϊόν ιδιαίτερης επεξεργασίας και προσοχής. Κάτι που μας οδηγεί στο να χρειαζόμαστε πολύ χρόνο για τη συγγραφή του κάθε άρθρου. Εξάλλου, περισσότερο από το 90% των άρθρων που δημοσιεύουμε, είναι δικής μας παραγωγής. Έτσι, σε συνδυασμό και με τις απαντήσεις μας στα δεκάδες ερωτήματα που δεχόμαστε καθημερινά από τους αναγνώστες μας, τα άρθρα που δημοσιεύουμε είναι μεν λίγα σε αριθμό, αποτελούν όμως μια εξαιρετικά ποιοτική πηγή ενημέρωσης. Αυτή είναι και η μεγάλη μας διαφορά, σε σχέση με τις υπόλοιπες, σχετικές με το fitness, ιστοσελίδες που εμφανίζονται κατά καιρούς. Οι οποίες βασίζονται στην αντιγραφή και αναπαραγωγή εκατοντάδων αμφιβόλου αξίας άρθρων, που πολλές φορές μάλιστα αλληλοαναιρούνται.

Κατά την διάρκεια των 5 ετών, υπήρξαν και περιστατικά που δεχτήκαμε επικρίσεις, ακόμα και απειλές, για να κατεβάσουμε άρθρα που "ενοχλούσαν" τους εμπορικούς σκοπούς κάποιων. Η δύναμη όμως που μας χαρίζει η δική σας επιβράβευση, μας βοήθησε να αντισταθούμε στις οποιεσδήποτε σειρήνες και να παραμείνουμε ακλόνητοι, χωρίς καμία έκπτωση στις απόψεις μας. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς, να βλέπουμε καθημερινά ότι πληθαίνουν οι αναφορές και η εφαρμογή των προγραμμάτων άσκησης που προτείνουμε! Χαιρόμαστε να απαντούμε στα ερωτήματα σας, συμβάλλοντας έστω και λίγο στην προσπάθεια που ο καθένας κάνει.

Κλείνουμε λοιπόν τα 5 χρόνια και συνεχίζουμε δυναμικά τη διαδρομή που έχουμε χαράξει! Μέσα στο επόμενο διάστημα το my-Fitness.gr θα ανανεωθεί με περισσότερη αρθρογραφία και πολλές νέες εκπλήξεις!

Αναμένουμε πάντα τα σχόλια και τις προτάσεις σας. Τα μηνύματά σας, μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε, καθώς βλέπουμε ότι υπάρχουν κι άλλοι συνοδοιπόροι στον αγώνα μας! Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη!

Καλές προπονήσεις με υγεία και δύναμη!

my-Fitness.gr
all about your fitness!