my Fitness - Νέο my Fitness!

Νέο my Fitness!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 Ψήφος)

my fitness

Καλώς ήρθατε στο νέο my-Fitness.gr!

Μετά από δύο και πλέον χρόνια παρουσίας στο ελληνικό διαδίκτυο, το my-Fitness.gr αποκτά νέα μορφή! Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες σας για άμεση και εύκολη ενημέρωση γύρω από τα θέματα που αφορούν την άθληση και διατροφή σας, καθώς επίσης ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της τεχνολογίας, αποφασίσαμε να πάμε το my-Fitness.gr ένα βήμα παραπάνω.

Έτσι, με γνώμονα την ευχρηστία, ταχύτητα και καλαισθησία, δημιουργήσαμε τη νέα-ανανεωμένη μορφή του my-Fitness.gr, με την οποία παρουσιάζεται από σήμερα η ιστοσελίδα μας. Η λειτουργικότητα της νέας μας ιστοσελίδας, επεκτείνεται και στα κινητά, με τη mobile friendly έκδοση, για να μπορείτε να διαβάζετε με ευκολία τα άρθρα μας όπου και να βρίσκεστε! Παράλληλα, εμπλουτίσαμε το περιεχόμενό της με νέες θεματικές ενότητες, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να έχει μια πλήρη ενημέρωση σχετικά με τη βελτίωση της υγείας και ευεξίας του μέσω της άθλησης.

Επιπλέον, προσθέσαμε τη λειτουργία του «καταλόγου», μέσω του οποίου θα μπορεί ο καθένας να βρει τα μέσα για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού. Στον Κατάλογο του my-Fitness.gr λοιπόν, θα βρείτε μια πληθώρα γυμναστηρίων και καταστημάτων αθλητικών ειδών, ενώ μπορείτε να βοηθήσετε στον εμπλουτισμό του πολύ εύκολα, αναρτώντας τη δική σας καταχώρηση!

Με την ίδια ευκολία μπορείτε να κάνετε τα δικά σας σχόλια και να θέσετε τα ερωτήματά σας σε κάθε μας άρθρο, ή να ανοίξετε τα δικά σας θέματα στο Φόρουμ της ιστοσελίδας μας. Επίσης, όποιος θέλει μπορεί να μας αποστείλει με email το δικό του άρθρο προς δημοσίευση και εφόσον διακρίνουμε την ορθότητά του και τη συμφωνία του με το πνεύμα του my Fitness, θα το αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα.

Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια μας, μιας προσπάθειας που έχει στόχο να βοηθήσει όσους θέλουν να χτίσουν ένα υγιές και όμορφο σώμα αποκλειστικά με φυσικές μεθόδους και καλούμε τους νέους μας φίλους να γίνουν συμμέτοχοι στον αγώνα αυτό. Γιατί fitness σημαίνει πάνω απ’ όλα ποιότητα ζωής!

Περιμένουμε τα σχόλια και τις προτάσεις σας.
Καλές προπονήσεις και να θυμάστε πάντα, πως «Τα αγαθά κόποις κτώνται», ή αν το προτιμάτε «No pain, no gain»!