my Fitness - Race of Spartans!

Race of Spartans!

1.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 Ψήφος)

RaceOfSpartans

Η νεοσύστατη Ελληνική Ομοσπονδία Αγώνων Αντοχής και Εμποδίων προκηρύσσει τους πρώτους αγώνες δρόμου αντοχής και εμποδίων 8 χλμ. για όλο τον κόσμο. Η διοργάνωση βρίσκεται σε συνεργασία με τον δήμο Καλαμαριάς και τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013
Δρόμος αντοχής με 6 εμπόδια στον χώρο της Πλαζ Αρετσούς.
Σημείο εκκίνησης: Λευκός πύργος Δήμου Θεσσαλονίκης
Σημείο τερματισμού: Πλαζ Αρετσούς Δήμου Καλαμαριάς.
Ώρα εκκίνησης: 12:00μ.μ.
Απόσταση αγώνα: 8 χλμ.

Περιγραφή διαδρομής αγώνα
Εκκίνηση από τον Λευκό Πύργο του Δήμου Θεσσαλονίκης, ακολουθούμε την ασφαλτοστρωμένη οδό προς την Εθνικής Αμύνης, στροφή δεξιά Λεωφόρος μεγάλου Αλεξάνδρου και συνεχίζουν προς την οδό Μαρία Κάλλας. Από Μαρία Κάλλας προς Θεμιστοκλή Σοφούλη, συνεχίζουν προς Νικολάου Πλαστήρα, μέχρι την στροφή της πλαζ Αρετσούς και μπαίνουν οι αθλητές στην αρένα με τα 6 εμπόδια τύπου στίβου μάχης.
Σημείωση: Η διαδρομή είναι μετρημένη όπως επίσης καθ΄ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία. Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Δικαίωμα συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής έχει όλος ο κόσμος, ο οποίος θα πρέπει να έχει δελτίο αθλητή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αγώνων Αντοχής και Εμποδίων, ώστε να ελεγχθεί από τον γιατρό της Ομοσπονδίας δωρεάν την ημέρα του αγώνα.

Το κόστος της συμμετοχής και του Δελτίου Αθλητή είναι στα 25€ και θα έχει ισχύ για όλο το 2013. Οι αθλητές σε όποιο πρωτάθλημα και αγώνα διοργανώσει η Ομοσπονδία μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν. Επίσης σε event ή σεμινάρια, όπως πρώτων βοηθειών, επιβίωσης, αναρριχήσεως, trekking και διαφόρων άλλων που βρίσκεται σε θέση να διοργανώσει η Ελληνική Ομοσπονδία θα είναι με έκπτωση η οποία θα αναφέρεται από την ίδια Ελληνική Ομοσπονδία. Αν δεν επιθυμείτε τα προνόμια του δελτίου αθλητή και θέλετε να λάβετε μέρος μόνο στον αγώνα για τις 10 Νοεμβρίου 2013 το κόστος συμμετοχής είναι 10€.

Εγγραφές για την συμμετοχή, μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή μέσω της φόρμας εγγραφής του my-Fitness.gr.

Χρονικό όριο αγώνα
Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε 3 ώρες. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Έπαθλα
Ηλικιακές κατηγορίες: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης με κύπελλα.
Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες:
Ανδρών: έως 29, 30-39, 40-49, 50-59, 60 + βετεράνοι.
Γυναικών: έως 29, 30-39, 40-49, 50-59, 60 + ετών.
Ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής θα βραβευθεί με κύπελλο.

Η εκούσια έξοδος του αθλητή για να αποφύγει κάποιο εμπόδιο, ανάλογα με την δυσκολία του τιμωρείται με πρόσθεση χρόνου την οποία την ορίζει η Ελληνική Ομοσπονδία Αγώνων Αντοχής και Εμποδίων.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα.

Σημείωση: Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε μία κατηγορία θα πρέπει να έχουν τερματίσει τουλάχιστον τρεις (3) δρομείς στην ίδια κατηγορία, διαφορετικά η κατηγορία συγχωνεύεται με την επόμενη ηλικιακή κατηγορία. Εξαίρεση αποτελεί η κατηγορία 60+ όπου θα γίνει η βράβευση κανονικά και με λιγότερους από 3 δρομείς.

Δηλώσεις συμμετοχής μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή μέσω του my-Fitness.gr (οι δρομείς πρέπει να συμπληρώνουν την αίτηση χορήγησης δελτίου αθλητή).

Πληροφορίες
Τηλ.: 6970218012, 2314312327 Τσιταγιάννης Γεώργιος, 6981997044 Ζιώγα Κυριακή.

Χορηγός Επικοινωνίας
my-Fitness.gr