my Fitness - Pilates Open Day

Pilates Open Day

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 Ψήφος)

pilatesopenday

Το Ελληνικό Σωματείο Μεθόδου Pilates σας προσκαλεί στο πρώτο Pilates Open Day στην Ελλάδα, στις 2 Ιουνίου 2013, ημέρα Κυριακή.

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στον Εθνικό Κήπο Ζαππείου στην Αθήνα, και θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 14:30 μετά το μεσημέρι. Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε, να γυμναστούμε, να λύσουμε απορίες και να συστήσουμε τη μέθοδο σε ανθρώπους κάθε ηλικίας αλλά και σε παιδιά από επτά ετών και άνω (με προσαρμοσμένο για την ηλικία πρόγραμμα).

Μέσα από μισάωρα μαθήματα, εξαίρετοι δάσκαλοι με πυκνή διδακτική εμπειρία θα σας καθοδηγήσουν με ασφάλεια, ώστε ο καθένας από εσάς να αισθανθεί τη σπουδαιότητα και την αρτιότητα της μεθόδου που δημιούργησε ο Joseph Hubertus Pilates. Μαζί μας σε αυτή την παρουσίαση, θα είναι οι εξής δάσκαλοι: Κώστας Αντωνάτος, Βίκτωρ Βλαχάκης, Φοίβη Δαφνομήλη, Άλεξ Ηλιοπούλου, Μαίρη Καραντζή, Ιωάννα Κούνα, Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου, Άννα Τσαούση, και η Rocio Carrasco Fonseca. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί στις 20 Μαΐου στο site του σωματείου.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σας περιμένουμε όλους στο ευχάριστο και δροσερό περιβάλλον του Εθνικού Κήπου, για μια μεγάλη γιορτή σωματικής ευεξίας.

Ελληνικό Σωματείο Μεθόδου Pilates
www.somateiopilates.gr 
Greek Pilates Association

Χορηγός Επικοινωνίας
my-Fitness.gr