my Fitness - Για τους αναγνώστες του my-Fitness.gr

Για τους αναγνώστες του my-Fitness.gr

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Η ανάρτηση αυτή έχει δύο αντικειμενικούς σκοπούς! Ο πρώτος είναι να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που εδώ και 11/2 περίπου χρόνο μας στηρίζετε στη προσπάθεια που κάνουμε. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, είναι αλήθεια πως η επισκεψιμότητα  και η επικοινωνία μας, πάνω σε θέματα άθλησης, έχουν αυξηθεί κατακόρυφα!

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς, που μας ρωτάτε και μας συμβουλεύεστε στη προσπάθεια που κάνετε. Άλλος για να χάσει κιλά, άλλος για να βελτιώσει τη σωματική του σύνθεση, άλλος για να αποκτήσει τη χαμένη του ζωντάνια και υγεία. Σεβόμενοι λοιπόν τους φίλους της ιστοσελίδας μας, προσπαθούμε να απαντούμε στον καθένα ξεχωριστά, όσο πιο κατατοπιστικά και γρήγορα γίνεται.

Στο σημείο αυτό λοιπόν έρχεται ο δεύτερος σκοπός αυτής της ανάρτησης, που είναι να ζητήσουμε την κατανόηση σας, αν αργήσουμε 2-3 μέρες να απαντήσουμε στα ερωτήματα σας. Η καθυστέρηση αυτή, οφείλεται στα πολλά mails που συγκεντρώνουμε καθημερινά και στη προσπάθεια μας να απαντούμε σε όλα και στον καθένα ξεχωριστά. Όσοι από εσάς μας έχετε στείλει κάτι, σίγουρα θα έχετε καταλάβει ότι κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να σας βοηθήσουμε.

Ζητάμε λοιπόν την υπομονή σας και να είστε βέβαιοι πως κανένα ερώτημα ή απορία σας δε θα μείνει αναπάντητο! Επίσης, μπορείτε να θέτετε τα ερωτήματα σας και στο "Πεδίο Συζητήσεων" της ιστοσελίδας μας, όπου μπορούμε να ανταλλάσσουμε απόψεις πιο άμεσα. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη και την κατανόηση και σας ευχόμαστε υγεία και καλές προπονήσεις!

Η συντακτική ομάδα του my Fitness.