my Fitness - 1ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

1ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (4 Ψήφοι)

nixterinos-imimarathonios

Είναι όνειρό σας να τρέξετε σε μια άδεια από αυτοκίνητα Τσιμισκή; Μετά να βγείτε στην παλιά παραλία και να τερματίσετε στο Λευκό Πύργο; Μπορείτε να το ζήσετε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου το βράδυ, που θα γίνει για πρώτη φορά στα χρονικά νυχτερινός αγώνας δρόμου 5.000μ. για όλους. Μια διοργάνωση του Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ και του Δήμου Θεσσαλονίκης με την αιγίδα όλων των φορέων της πόλης.

Και για όσους θέλουν να το ζήσουν τρεις φορές μπορούν να πάρουν μέρος στον Ημιμαραθώνιο και θα περάσουν τρεις φορές από την Τσιμισκή. Από τη ΧΑΝΘ μέχρι την Πλατεία Ελευθερίας. Στον πιο σικ και γνωστό για την αγορά και την κίνηση εμπορικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, που θα είναι ανοιχτός μόνο για τους χιλιάδες δρομείς που από το απόγευμα μέχρι το βράδυ, ανάλογα με την κατηγορία, θα τρέχουν και θα έχουν την ευκαιρία να τους χειροκροτήσει όλη η πόλη. Μια γιορτή του αθλητισμού και της υγείας.

Γιατί το τρέξιμο είναι η καλύτερη πρόληψη απέναντι σε όλες τις πιθανές παθήσεις. Και πλάθει στο πιο σύντομο διάστημα ένα καλογυμνασμένο σώμα με καλή φυσική κατάσταση. Τρέξτε με το δικό σας ρυθμό και απολαύστε τη Θεσσαλονίκη στα καλύτερα της

Η φθινοπωρινή εκδοχή της πόλης είναι πάντα συναρπαστική και ειδικά όταν θα φωτίζεται από τα φωτά των μαγαζιών και τις μουσικές των καφέ και μπαρ. Ένα υπαίθριο πάρτι που θα δώσει το έναυσμα για μια αθλητική σεζόν που θα κορυφωθεί στις 21 Απριλίου με το Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ".

Ηλεκτρονικές δηλώσεις εδώ.

Πηγή: thesshalfmarathon.org