my Fitness - Συναυλία Φιλανθρωπικού Χαρακτήρα: «Ανάβουμε πράσινο φως στη ζωή»

Συναυλία Φιλανθρωπικού Χαρακτήρα: «Ανάβουμε πράσινο φως στη ζωή»

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 Ψήφοι)

Ανάβουμε πράσινο φως στη ζωή
Συναυλία Φιλανθρωπικού Χαρακτήρα
Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012
Ανοικτό Θέατρο Δήμου Συκεών Θεσσαλονίκης
Διονύσης Τσακνής – Κασσιανή Λειψάκη, Domenica
Άγγελος Μουρβάτης & Ψυχή, Γιώργος Οικονόμου & GO Band

Ο Σύλλογος Πρόληψης & Συμπαράστασης Ανήλικων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, παρουσιάζει μια συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τίτλο «ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΗ ΖΩΗ», της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του παραρτήματος του Συλλόγου στη Βόρεια Ελλάδα (με έδρα τη Θεσσαλονίκη). Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10€, ενώ προπωλούνται εισιτήρια στην τιμή των 8€ στα γραφεία του Συλλόγου (Εγνατία 67, 2ος όροφος) και στο Δημαρχείο του Δήμου Συκεών. Η είσοδος για παιδιά έως 8 ετών είναι δωρεάν.

Λίγα λόγια για το Σύλλογο

Ο «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ», ιδρύθηκε το 1998 από άτομα ευαισθητοποιημένα στα τροχαία ατυχήματα. Ο σκοπός και οι στόχοι του Συλλόγου, είναι να ενημερώσουν τους μαθητές, τους γονείς μα και το ευρύ κοινό την σωστή κυκλοφοριακή αγωγή και την χρησιμότητα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.). Ο απώτερος σκοπός είναι να μάθουν τα παιδιά να συμπεριφέρονται, σαν ενηλικιωθούν, με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στον εαυτό τους και στον συνάνθρωπο τους, είτε σαν οδηγοί, είτε σαν πεζοί. Ο Σύλλογος μέσα από τις δραστηριότητές και τις υπηρεσίες του φροντίζει για την έκδοση εντύπων με τις βασικές αρχές του Κ.Ο.Κ., τα οποία διανέμονται δωρεάν σε δημοτικά και γυμνάσια σχολεία, καθώς και σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς για την ενημέρωση των πολιτών. Σε συνεργασία με δασκάλους και καθηγητές, ειδικευμένα μέλη του Συλλόγου μαθαίνουν στα παιδιά, με ευχάριστο και κατανοητό τρόπο την σωστή κυκλοφοριακή αγωγή και τη χρησιμότητα της εφαρμογής του Κ.Ο.Κ.

Ο Σύλλογος παρέχει σε οικογένειες, όπου υπάρχουν θύματα από τροχαία ατυχήματα, ψυχολογική υποστήριξη με παιδοψυχολόγους (οι οποίοι στηρίζουν τα θύματα και τις οικογένειές τους), νομική υποστήριξη, φυσιοθεραπευτική υποστήριξη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και αναλώσιμα είδη.

www.atiximata.gr

Χορηγός Επικοινωνίας: my-Fitness.gr