my Fitness - 1ος Χρόνος my-Fitness.gr!

1ος Χρόνος my-Fitness.gr!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 Ψήφος)

Ένας χρόνος πέρασε από τη δημιουργία του my-Fitness.gr! Η όλη προσπάθεια ξεκίνησε με πολύ μεράκι και αγάπη για τη γυμναστική! Στόχος μας ήταν εξαρχής να βοηθήσουμε και να προσανατολίσουμε όποιον θέλει να έχει μια εξαιρετική φυσική κατάσταση, σε συνδυασμό με ένα όμορφο και υγιές σώμα. Όπως θα έχετε καταλάβει όσοι διαβάζετε τα άρθρα μας, ο τρόπος άθλησης που προτείνουμε είναι αντισυμβατικός και βασίζεται στην ένταση, τις συνδυαστικές ασκήσεις και τη σωστή διατροφή.

Κλείνοντας ένα χρόνο παρουσίας του my-Fitness.gr, ίσως να μην περιμέναμε την απήχηση που έχει αυτή τη στιγμή ο ιστότοπος μας, όμως είμαστε χαρούμενοι που η προσπάθεια μας έχει ήδη μεγάλη ανταπόκριση! Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ψηλά τον πήχη που έχουμε θέσει, με άμεσο σκοπό να βοηθήσουμε οποιονδήποτε χρειάζεται τη συνδρομή μας. Βασική μας αρχή είναι, ότι ακόμα και ένας άνθρωπος να ξεφύγει με τις συμβουλές μας από τα δεινά της παχυσαρκίας και της ακινησίας, αυτό θα είναι τεράστιο κέδρος για εμάς!

Συνεχίζουμε λοιπόν τη διαδρομή που έχουμε χαράξει, περιμένοντας τις δικές σας απορίες και προτάσεις για ότι σας προβληματίζει, ώστε να τα κουβεντιάσουμε και να τα λύσουμε μαζί!

Καλή περιήγηση στις σελίδες μας και μην ξεχνάτε… Να γυμνάζεστε και να ζείτε με πάθος την κάθε στιγμή της ζωής σας!

my-Fitness.gr
all about your fitness!