Σχολή Πολεμικών Τεχνών

Α.Σ. Αγωνίζομαι – Αντίπαλον Δέος Επαληθευμένο

Αντίπαλον Δέος, γιατί αυτό που προέχει είναι η προσωπική μας ασφάλεια!

0 / 5
Σύγκριση Αγαπημένο Εκτύπωση

Στον Α.Σ. Αγωνίζομαι (Αντίπαλον Δέος) διδάσκονται πολεμικές τέχνες από πτυχιούχους δάσκαλους, καθώς και τέχνες αυτοάμυνας, όπως Tae kwon do, Kick boxing, Antipalon Deos κ.α.

Αντίπαλον Δέος

Η εκπαίδευση του ANTIPALON DEOS περιλαμβάνει γροθιές, λακτίσματα, λαβές συνοδείας, σημεία πίεσης, κλειδώματα, λαβές εδάφους και σε προχωρημένα επίπεδα ο εξασκούμενος έρχεται σε επαφή με όπλα (μαχαίρια, πιστόλια, stick κτλ.). Είναι μέθοδος και τρόπος αντιμετώπισης βίας και στηρίζεται στη συνεχόμενη εκπαίδευση και προετοιμασία του εκπαιδευομένου.

Γιατί αυτό που προέχει είναι η προσωπική μας ασφάλεια. Ασπάζεται το δόγμα : «αφομοίωσε ότι έχει ενδιαφέρον από πολλές μαχητικές τέχνες και απέρριψε όλα τα υπόλοιπα, δημιούργησε κάτι δικό σου». ΤΟ ANTIPALON DEOS έχει την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων (Ε.Ο.Μ.Α.).

Διδάσκουν ο Κώστας Γαλλής και ο Θεόδωρος Ξανθόπουλος. Και οι δύο με μεγάλη εμπειρία στις πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά αθλήματα μεταδίδουν τις γνώσεις τους σε μικρούς και μεγάλους.

Προφίλ Τεχνών

Ταεκβοντό: To ταεκβοντό είναι το εθνικό άθλημα της Κορέας , περιλαμβάνονει λακτίσματα που σπάνια βλέπει κανείς σε άλλες πολεμικές τέχνες της Άπω Ανατολής, όπως τα ψηλά ή τα ιπτάμενα λακτίσματα. Η εκτέλεση των τεχνικών αυτών με ιδιαίτερη ταχύτητα είναι και το στοιχείο που κάνει το ταεκβοντό ιδιαίτερα εντυπωσιακό ως άθλημα αλλά και πολεμική τέχνη.

Κικ Μπόξινγκ: Όπως λέει και η ονομασία του, το κικ μπόξινγκ περιλαμβάνει τεχνικές της κλασσικής πυγμαχίας καθώς και λακτίσματα. Αν και πρόκειται σαφώς για άθλημα και, συνεπώς, προκαλεί το ενδιαφέρον νεώτερων ασκούμενων που διαβλέπουν και την πιθανότητα συμμετοχής σε κάποια αγωνιστική διοργάνωση, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να εγγραφούν σε ένα γυμναστήριο κικ μπόξινγκ προσβλέποντας στην εκμάθησή μιας μεθόδου αυτοάμυνας.

Αντίπαλον Δέος: Δυο ελληνικές λέξεις που εκφράζουν το σεβασμό, την πειθαρχία, τον αγώνα, την επιβίωση και την μαχητικότητα των ανθρώπων που ασχολούνται με την συγκεκριμένη ΕΛΛΗΝΙΚΗ τέχνη προσαρμοσμένη στην Ελληνική κουλτούρα και το Ελληνικό περιβάλλον. Είναι σύστημα μάχης Σώμα με Σώμα που απευθύνεται σε απλούς ανθρώπους αλλά και επαγγελματίες Σωμάτων Ασφαλείας και Στρατού.

Ομαδικά Τμήματα

Kick Boxing, Tae Kwon Do

Επιπλέον Υπηρεσίες

Antipalon Deos

  • Διεύθυνση Ανδρέα Παπανδρέου 24, Τ.Κ. 55132, Καλαμαριά

Προσθήκη Κριτικής

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπες κι εσύ στον Χάρτη Άθλησης του my Fitness δωρεάν!Γυμναστήρια, Πολεμικές Τέχνες, Σχολές Χορού, Χώροι Άθλησης, Καταστήματα, Fitness Instructors, Αγγελίες...