Γυμναστήριo

Okto Yoga Shala Athens Επαληθευμένο

0 / 5

Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στα αγαπημένα Εξάρχεια, σε ένα όμορφο και κεντρικό σημείο, την Ζωοδόχου Πηγής, δημιουργήσαμε έναν υπέροχο χώρο αφιερωμένο στην πρακτική της Ashtanga Υoga και σε πρακτικές που αποσκοπούν στη θεραπεία του σώματος και στην ανύψωση του πνεύματος. Τα μαθήματα γίνονται υπό την καθοδήγηση της Αλεξίας Σιούτη με σκοπό την μετάδοση της αυθεντικής γιόγκα με άμεσο και ειλικρινή τρόπο.

Αυτό που ξεχωρίζει το Okto Yoga Shala Athens είναι η εξατομικευμένη διδασκαλία, με αποτέλεσμα σε κάθε μάθημα όλοι οι μαθητές να δέχονται τη μέγιστη προσοχή. 
Με την πολυετή της εμπειρία στην πρακτική και διδασκαλία της γιόγκα η Αλεξία δουλεύει με τον κάθε μαθητή ξεχωριστά, προσαρμόζοντας την πρακτική στις ανάγκες τους, βοηθώντας έτσι όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και εμπειρίας στην πρακτική της γιόγκα, να αποκομίσουν τα υπέροχα οφέλη της.
  • Υπεύθυνος Αλεξία Σιούτη
  • Διεύθυνση Ζωοδόχου Πηγής 17, Εξάρχεια, T.K. 10681

Προσθήκη Κριτικής

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μπες κι εσύ στον Χάρτη Άθλησης του my Fitness δωρεάν!Γυμναστήρια, Πολεμικές Τέχνες, Σχολές Χορού, Χώροι Άθλησης, Καταστήματα, Fitness Instructors, Αγγελίες...