Ακαδημία Fitness

North Academy of Fitness Επαληθευμένο

0 / 5

Η Naf δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης του fitness από το 1998 και αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής επαγγελματικής εκπαίδευσης.

H Νaf απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους ΤΕΦΑΑ καθώς και σε άτομα που το ταλέντο τους στο fitness μπορεί να τους εξασφαλίσει ένα σίγουρο επαγγελματικό μέλλον.

Η πλήρης παρακολούθηση των προγραμμάτων της Naf διευρύνει τους επαγγελματικούς ορίζοντες των σπουδαστών μας και η απορρόφηση τους στην αγορά εργασίας είναι εξασφαλισμένη και άμεση είτε ως προπονητές fitness, είτε ως επιχειρηματίες στον τομέα που επιθυμούν.

Στην ακαδημία παρέχουμε επιμόρφωση υψηλής ποιότητας, βασισμένη σε επιστημονικές έρευνες αλλά και με την εμπεριστατωμένη γνώση και εμπειρία ανθρώπων που ασχολούνται επαγγελματικά με το fitness. Βασικός μας άξονας είναι η θεωρητική υποδομή και κατάρτιση και η πρακτική εφαρμογή της στις επιστήμες της άσκησης. Διδάσκονται αναγνωρισμένες τεχνικές και επιτυχημένες πρακτικές, ώστε οι σπουδαστές μας να είναι επαγγελματικά άρτιοι για τη μετέπειτα ενασχόληση τους στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Η σύνδεση της Naf με παγκόσμιους οργανισμούς, πρωτοπόρους στο χώρο του fitness, εξασφαλίζει προγράμματα σπουδών προσαρμοσμένα στις πιο σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις και πρακτικές σε όλους τους τομείς εξειδίκευσης της. Η λειτουργία της Naf στον ίδιο χώρο με το Lifestyle Fitness Club αποτελεί την πιο αποτελεσματική πρακτική εξάσκηση, αφού οι σπουδαστές έρχονται σε άμεση επαφή με ασκούμενους κάθε κατηγορίας και επιπέδου.

H Naf διαθέτει τρεις κύκλους σπουδών ο καθένας από τους οποίους ολοκληρώνεται σε διάστημα 15 εβδομάδων.

  • Διεύθυνση Θεμιστοκλή Σοφούλη 70, Τ.Κ. 54655, Καλαμαριά

Προσθήκη Κριτικής

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπες κι εσύ στον Χάρτη Άθλησης του my Fitness δωρεάν!Γυμναστήρια, Πολεμικές Τέχνες, Σχολές Χορού, Χώροι Άθλησης, Καταστήματα, Fitness Instructors, Αγγελίες...