Σελίδα 1 από 1

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 09 Ιούλ 2013, 13:44
από nooklos
καλησπερα παιδια!θα ηθελα να ρωτησω γτ η κατασταση με εχει μπερδεψει λιγο τι γινεται ακριβως με τα γαλακτομικα προιντα και κυριως(γαλα και γιαουρτι) και τα ποσοστα σε λιπαρα που αυτα εχουν(0% 2%..)...ποια να προτιμουμε και ποσες φορες την ημερα μπορουμε να τα καταναλωνουμε?

ευχαριστω πολυ....

Re: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 15 Ιούλ 2013, 18:30
από vaggelis
Γεια σου nokko. Μπορεί για τα γαλακτοκομικά να ακούσεις διάφορα και πολλά αυτά ίσως έχουν βάση. Όπως και να έχει θεωρώ ότι μπορείς να τα καταναλώνεις με μέτρο. Θα ου πρότεινα γάλα 1,5%, γιαούρτι 2%, κεφίρ και cottage cheese που είναι όλα πολύ καλές επιλογές.