Οι βασικότερες ασκήσεις με αντιστάσεις

Ασκήσεις που γίνονται με αντιστάσεις ή με το σωματικό βάρος.
Άβαταρ μέλους
 
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 11 Ιούλ 2011, 21:05
Τοποθεσία: Ελλάδα

Οι βασικότερες ασκήσεις με αντιστάσεις

Δημοσίευση από myFitness » 06 Σεπ 2012, 14:18

Η προπόνηση με αντιστάσεις (βάρη), πρέπει να είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της προπόνησης, ανεξαρτήτως των στόχων σας. Ένα ανεπτυγμένο μυϊκό σύστημα, είναι σημάδι υγείας και ευρωστίας! Το πρόβλημα όμως με τα βάρη είναι ότι επικρατεί άγνοια, που πολλές φορές μπορεί να επιφέρει πολλά προβλήματα. Αρκεί να κάνετε μια βόλτα σε ένα γυμναστήριο και να δείτε πως οι θαμώνες εκεί, εκτελούν τις ασκήσεις πολλές φορές λανθασμένα.

Πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι η προπόνηση με βάρη δεν είναι παιχνίδι και η λανθασμένη εκτέλεση κάποιας άσκησης μπορεί να σας στοιχίσει από μία απλή θλάση, έως κάποια κοίλη που θα σας ταλαιπωρήσει για πολύ καιρό.

Έχοντας λοιπόν στο μυαλό μας την αναγκαιότητα της προπόνησης με αντιστάσεις, αλλά και τη σημασία της ορθής εκτέλεσης των ασκήσεων, έτσι ώστε να επωμίζεστε από αυτές τα μέγιστα οφέλη, διατηρώντας παράλληλα τη σωματική σας ακεραιότητα, θα προχωρήσουμε στην αναλυτική παρουσίαση όλων των βασικών ασκήσεων με βάρη.

Στη προσπάθεια αυτή, θα ήταν χρήσιμη και η δική σας συμμετοχή, στέλνοντας μας όλες σας τις απορίες, σχετικά με τις ασκήσεις για τις οποίες θα θέλατε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες. Θα ξεκινήσει σύντομα λοιπόν μια σειρά άρθρων, που θα σας ενημερώνει πλήρως πάνω σε αυτόν τον τομέα.

Μέχρι τότε, συνεχίστε δυναμικά τις προπονήσεις σας και μη ξεχνάτε να ζείτε με πάθος κάθε στιγμή της ζωής σας!

Never give up!!!
my Fitness
all about your fitness!

DigiLab Technologies

Επιστροφή στο Aσκήσεις με βάρη

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης