my Fitness - Διαγωνισμός: Σπούδασε Φυσιοθεραπεία & Διαιτολογία!

Διαγωνισμός: Σπούδασε Φυσιοθεραπεία & Διαιτολογία!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

diag ypot physio diait physio

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Το my-Fitness.gr «σε στέλνει» να σπουδάσεις Φυσιοθεραπεία ή Διαιτολογία
στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης

Το my-Fitness.gr σε συνεργασία με το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης, προσφέρει στους αναγνώστες – επισκέπτες του τη δυνατότητα να κερδίσουν υποτροφίες σπουδών!

Συμπληρώνοντας μία απλή φόρμα συμμετοχής, πατώντας πάνω στο σχετικό banner του my-Fitness.gr, ο αναγνώστης διεκδικεί μία ετήσια υποτροφία, αξίας 4.100 ευρώ για σπουδές στα τμήματα Φυσιοθεραπείας ή Διαιτολογίας του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν 25% επιδότηση διδάκτρων.

Ο διαγωνισμός θα παραμείνει Online στο my-Fitness.gr μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου 2015.

Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, με το κύρος, την αξιοπιστία και την εμπειρία 55 ετών στην εκπαίδευση, με 19 τομείς σπουδών και 76 ειδικότητες, παρέχει στους σπουδαστές και τις σπουδάστριες πολύπλευρη κατάρτιση και πλήρως αναγνωρισμένο και ανταγωνιστικό πτυχίο.

Η προσφορά υποτροφιών αποτελεί παράδοση για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, ο οποίος σε ετήσια βάση παρέχει τη δυνατότητα σε νέους να σπουδάσουν με χαμηλό κόστος διδάκτρων.

Διεύθυνση: Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, 2310552406, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , www.iek-xini.edu.gr

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδος. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι και οι σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, οι συντάκτες και οι συνεργάτες του my-Fitness.gr.

2. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτή όπου στην φόρμα συμμετοχής είναι συμπληρωμένα όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

3. Ο διαγωνισμός λήγει στις 27/02/2015.

4. Όλοι όσοι συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής κερδίζουν 25% επιδότηση διδάκτρων.

5. Οι υποτροφίες δεν μπορούν να αλλαχθούν με χρηματικό ποσό.

6. Οι νικητές του διαγωνισμού που θα κερδίσουν υποτροφία σπουδών, για να την κατοχυρώσουν θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους σε διετές πρόγραμμα σπουδών του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης.

7. Οι προσφερόμενες υποτροφίες δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα εγγραφής και τα παράβολα του ΕΟΠΠ (ΟΕΕΚ).


Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό κάνε κλικ στο banner του διαγωνισμού ή εδώ.


Νικητής της ετήσιας υποτροφίας είναι ο Γιώργος Καρπαθόπουλος!